Merken

KYOCERA SENCO België is gespecialiseerd in bevestigingsoplossingen en richt zich op de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en accessoires. Het bedrijf biedt een breed scala aan elektrische bevestigingssystemen, verankeringsproducten, diamantslijpgereedschappen en industrie specifieke oplossingen.

Als gerenommeerd en gerespecteerd merk in de bevestigingstechnologie omvat het SENCO assortiment een breed scala aan pneumatisch, elektrisch, gas- en batterij aangedreven gereedschap, inclusief een uitgebreid assortiment van bijbehorende bevestigingsmaterialen. Highlights zijn het bekende DuraSpin schroefaandrijfsysteem en de unieke Fusion snoerloze pneumatische nagel- en pinnermachine. SENCO is een merk van KYOCERA SENCO en wordt verkocht door vertrouwde distributeurs en dealers over de hele wereld.

Expandet

Expandet is een succesvol merk van verankeringsproducten voor beton, steen, gipsplaten en houttoepassingen. De hoogwaardige bevestigingsmaterialen worden vervaardigd volgens de hoogste industriële normen in Denemarken. Voortdurende productontwikkeling en innovatie garanderen een rotsvaste bevestiging en betrouwbaarheid. Door gebruik te maken van een uniek kleurcoderingssysteem en geavanceerde productontwikkeling onderscheidt het merk Expandet zich van andere aanbieders van verankeringsproducten.

InterDiamant

InterDiamant-producten zijn al meer dan 40 jaar erkend in de wereld van diamantboren. Klanten en markt gedreven eisen worden voortdurend beoordeeld en door middel van interne productontwikkeling worden de nieuwste industriële eisen snel en efficiënt gerealiseerd. Met de nieuwste innovatie – het InterDiamant Oscillator droogboorsysteem – maakt het droog en stofvrij boren van gaten in gewapend beton mogelijk.

CAMO MARKSMAN® PRO TERRASAANLEGSYSTEEM voor een terras zonder zichtbare schroeven! De twee montagepatronen op het PRO toestel zorgen ervoor dat u zonder het toestel te verplaatsen nauwkeurig en snel kan schroeven. Het CAMO systeem levert een prachtig, schroefvrij, blootsvoets-vriendelijk terras en vermindert oppervlakteversplintering!

Menu