Merken

KYOCERA SENCO België is gespecialiseerd in bevestigingsoplossingen en richt zich op de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en accessoires. Het bedrijf biedt een breed scala aan elektrische bevestigingssystemen, verankeringsproducten, diamantslijpgereedschappen en industrie specifieke oplossingen.

InterDiamant

InterDiamant-producten zijn al meer dan 40 jaar erkend in de wereld van diamantboren. Klanten en markt gedreven eisen worden voortdurend beoordeeld en door middel van interne productontwikkeling worden de nieuwste industriële eisen snel en efficiënt gerealiseerd. Met de nieuwste innovatie – het InterDiamant Oscillator droogboorsysteem – maakt het droog en stofvrij boren van gaten in gewapend beton mogelijk.

Expandet

Expandet is een succesvol merk van verankeringsproducten voor beton, steen, gipsplaten en houttoepassingen. De hoogwaardige bevestigingsmaterialen worden vervaardigd volgens de hoogste industriële normen in Denemarken. Voortdurende productontwikkeling en innovatie garanderen een rotsvaste bevestiging en betrouwbaarheid. Door gebruik te maken van een uniek kleurcoderingssysteem en geavanceerde productontwikkeling onderscheidt het merk Expandet zich van andere aanbieders van verankeringsproducten.

Menu