1. Home
  2. Merken
  3. Expandet

Expandet

Expandet is een is een succesvol merk van constructie bevestigingen voor beton, gipsplaten en hout toepassingen. Deze bevestigingen van Top-kwaliteit worden geproduceerd in Denemarken waar er door constante product ontwikkeling een rotsvaste en betrouwbare bevestiging gegarandeerd wordt.

Het Expandet assortiment bestaat uit nylon, metalen en chemische bevestigingen voor lichte tot zware lasten. Dit in materialen zoals gipsplaten, poreuze materialen, bakstenen en beton. Het gamma is aangevuld met accessoires zoals verstelbare kozijnschroeven , draadhulzen, zeefhulzen, stellingankers en draadeindes. In de fabrieken van Kyocera-Senco in Denemarken en Nederland kunnen we draadeindes op maat produceren en leveren in diverse afwerkingen zoals verzonken, hot dip galvanised en roestvrij staal.

Sinds de introductie van de eerste ESI chemische ankers in 2006 heeft Kyocera-senco met slechts twee producten alle mogelijke toepassingen afgedekt. Expandet chemische ankers zijn ETA gecertifieerd in bijna alle materialen en zijn geschikt voor talrijke toepassingen zoals hoge en lage ankerdieptes, zware en lichte beton, grote en kleine rand – en hart tot hart afstanden . Ze zijn de beste oplossing voor gecompliceerde installaties in staal constructie en bevestiging van zware machines.

Expandet C-Bolt met flens kop voor bevestiging in gescheurde en ongescheurde beton. Dit multifunctionele anker kan gebruikt worden om haken, balkon railings, machines, hout- en staalconstructies, enz te bevestigen. Het combineert snelle installatie met onmiddellijke zware last resistentie. Alle configuraties met de C-Bolt zijn opgenomen in het berekeningsprogramma (Expandet Calculation Software) in overeenstemming met de ETAG richtlijnen.

Menu