1. Home
  2. Merken
  3. InterDiamant

InterDiamant

Interdiamant producten zijn al meer dan 40 jaar welbekend in de wereld van diamantgereedschappen. Vragen vanuit de markt en klantspecifieke behoeften worden bij ons constant geëvalueerd en van daaruit zorgt onze eigen afdeling productontwikkeling voor snelle en efficiënte oplossingen voor die behoeftes.

Met ons ‘Oscillator’ systeem hebben we een oplossing op de markt gebracht om proper stof- en watervrij boringen te doen in gewapend beton zonder aan boorkracht en snelheid in te boeten.

Er is een breed assortiment beschikbaar van droog- en natboren waaronder dozenboren, diamantboren met diameters van 25 tot 500 standaard, maatwerk diamantboren, diamant zaagbladen, boormotoren, steen- en tegelzaagmachines , statieven en veel meer.

De nieuwe ‘Laser Marathon’ diamantboren garanderen een hogere boorsnelheid, onmiddellijk hoge snijkracht en lange levensduur. Alle ‘Laser Marathon’ boren zijn lasergelast en uitgerust met nieuwe innovatieve segmenten. De ½’’ boren zijn voorzien van een ‘rooftop’ segment met een hoogte van 12mm en ze zijn speciaal ontwikkeld voor motoren met ½’’ aansluiting en een maximum vermogen van 2.2 kW.

De 1¼” laser Marathon boren zijn ontworpen voor de boorprofessional en hebben dus een breder gamma, langere standtijd en snellere boor resultaten. Het speciale ‘Knockle’ segment geeft een onmiddellijke snelle inzet zonder dat de boor eerst dient aangescherpt. Deze boren zijn ontwikkeld voor boringen op statief met boormotoren vanaf 2.2 kW.

Menu