1. Home
  2. Merken
  3. InterDiamant

InterDiamant

Interdiamant producten zijn welbekend in de wereld van diamant gereedschappen al sinds meer dan 40 jaar. Vragen vanuit de markt en klant specifieke behoeften worden bij ons constant geëvalueerd en van daaruit zorgt onze eigen afdeling product ontwikkeling voor snelle en efficiënte oplossingen voor die behoeftes.

Met ons ‘Oscillator’ systeem hebben we een oplossing op de markt gebracht om proper, stof- en watervrij boringen te doen in gewapend beton zonder aan boorkracht en snelheid in te boeten.

Er is een breed assortiment beschikbaar van droog- en natboren waaronder dozen boren, diamantboren met diameters van 25 tot 500 standaard, maatwerk diamantboren, diamant zaagbladen, boormotoren, steen- en tegelzaagmachines , statieven en veel meer.

De nieuwe ‘Laser Marathon’ diamant boren garanderen een hogere boor snelheid, onmiddellijk hoge snijkracht en lange levensduur. Alle ‘Laser Marathon’ boren zijn lasergelast en uitgerust met nieuwe innovatieve segmenten. De ½’’ boren zijn voorzien van een ‘rooftop’ segment met een hoogte van 12mm en ze zijn speciaal ontwikkeld voor motoren met ½’’ aansluiting en een maximum vermogen van 2.2 kw.

De 1¼ ‘laser Marathon boren zijn ontworpen voor de boorprofessional en hebben dus een breder gamma, langere standtijd en snellere boor resultaten. Het speciale ‘Knockle’ segment geeft een onmiddellijke snelle inzet zonder dat de boor eerst dient aangescherpt. Deze boren zijn ontwikkeld voor boringen op statief met boormotoren vanaf 2.2 kw.

Menu